Wie zijn Wij

RAD Spijkenisse is opgestart in de zomer van 2007. Zij is toen begonnen met het verzorgen van de administratie van een klein aantal zelfstandige eenmanszaken. Op dit moment is RAD Spijkenisse een kleine zelfstandige die de administratie verzorgd van een tiental bedrijven en particulieren.

Na een aantal jaren loondienst te hebben vervult, heb ik, Anja Rave, besloten mijn kwaliteiten via een directere manier aan te bieden.

Met ingang van september 2011 heeft RAD Spijkenisse haar werkzaamheden uitgebreid met Budgetcoaching.

Mijn “GOAL” is uw opdracht met volledige aandacht uit te voeren en tegen een scherp tarief aan te bieden.

Tevredenheid van mijn klanten is van het grootste belang. Daarom is RAD Spijkenisse volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen.

Ik zou uw vertrouwen willen winnen door u de beste en tevens persoonlijke service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.