Wie zijn Wij

 

RAD Spijkenisse is opgestart in de zomer van 2007. Zij is toen begonnen met het verzorgen van de administratie van een klein aantal zelfstandige eenmanszaken. Op dit moment is RAD Spijkenisse een (vanuit huis werkende) kleine zelfstandige die de administratie verzorgd van een tiental bedrijven en particulieren.

knipsel-2014

RAD Spijkenisse staat voor Rave’s Administratieve Dienstverlening te Spijkenisse

Na een aantal jaren loondienst te hebben vervult, heb ik, Anja Rave, besloten mijn kwaliteiten via een directere manier aan te bieden. Ik ben er dan ook op gericht mijn werkzaamheden met volledige aandacht uit te voeren en tegen een scherp tarief aan te bieden.

budgetcoaching-3

Tevredenheid van mijn klanten is van het grootste belang. Daarom is RAD Spijkenisse volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen.

Ik zou uw vertrouwen willen winnen door u de beste en tevens persoonlijke service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.