Missie en Visie

RAD Spijkenisse is een kleine (vanuit huis werkende) zelfstandige boekhoudonderneming, die in een straal van 50 km van haar woonplaats Spijkenisse administraties verzorgd voor kleine zelfstandigen en particulieren.

Voor de kleine zelfstandigen is er naast de gewone `boekhouding`ook de mogelijkheid om een kleine loonadministratie te verzorgen.

beconnummer

RAD Spijkenisse heeft een Becon nummer, hierdoor wordt er jaarlijks de nieuwe regels op het gebied van alle belastingen via trainingen opgedaan, zodat de verplichte aangiftes op de juiste manier kunnen worden uitgevoerd. Denk bij verplichte aangiftes bijvoorbeeld  aan de Omzet-, Loon-, Inkomstenbelasting. Voor particulieren met een koopwoning bestaat ook de mogelijkheid tot het aanvragen/wijzigen van een voorlopige tegemoetkoming.

Voor particulieren bestaat de mogelijkheid tot het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen, zoals zorg-, huur- en kindertoeslag (ook wel kindgebonden budget genoemd).

Wanneer u het op financieel gebied niet meer ziet zitten, bestaat er bij RAD Spijkenisse de mogelijkheid tot het verkrijgen van budgetcoaching. RAD Spijkenisse ziet er dan op toe, dat regelingen worden afgesproken en dat er voor u als betrokkene meer rust en regelmaat ontstaat.

aanschrijven-schuldeisers-2