Missie en Visie

Rad Spijkenisse is een kleine zelfstandige boekhoudonderneming, die in een straal van 50 km van haar woonplaats Spijkenisse administraties verzorgd voor kleine zelfstandigen en particulieren.

Voor de kleine zelfstandigen is er naast de gewone `boekhouding`ook de mogelijkheid om een kleine loonadministratie te verzorgen.

Op belasting-gebied houdt RAD Spijkenisse zich bezig met diverse soorten aangiftes. Denk hierbij aan de Omzet-, Loon-, Inkomstenbelasting aangiftes. Voor particulieren in het bezit van een koopwoning bestaat ook de mogelijkheid tot het aanvragen en wijzigen van een voorlopige (maandelijkse) tegemoetkoming.

Voor particulieren bestaat de mogelijkheid tot het aanvragen en/of wijzigen van toeslagen, zoals zorg-, huur- en kindertoeslag (ook wel kindgebonden budget genoemd).

Wanneer u het op financieel gebied niet meer ziet zitten, bestaat er bij RAD Spijkenisse de mogelijkheid tot het verkrijgen van budgetcoaching. RAD Spijkenisse ziet er dan op toe, dat regelingen worden afgesproken en dat er voor u als betrokkene meer rust en regelmaat ontstaat.