Meer informatie

Elke kleine zelfstandige heeft bij RAD Spijkenisse zijn eigen boekhouding. Doordat deze activiteit bij RAD Spijkenisse ligt, kan de betrokken zelfstandige zich op zijn eigen activiteiten richten. Uiteraard wordt er per afgesproken periode een financieel overzicht verstrekt, waardoor U als klant altijd op de hoogte bent van uw inkomsten en uitgaven.

Wanneer een kleine zelfstandige personeel in dienst krijgt, hebben zij de verplichting een loonadministratie bij te houden. Per maand kan  door RAD Spijkenisse deze werkzaamheden verricht worden , waardoor uw personeel altijd op de afgesproken datum zijn/haar salaris ontvangt.


Elk jaar wordt voor zelfstandige ondernemers ten behoeve van de aangifte inkomstenbelasting een jaarrekening opgesteld. Deze taak wordt ook tot de activiteiten van RAD Spijkenisse gerekend.

 

Op belasting gebied houdt RAD Spijkenisse zich bezig met de aangiftes voor de Omzet-, Loon-, Inkomstenbelasting, alsmede met particuliere aanvragen en/of wijzigingen van voorlopige aanslagen (bijvoorbeeld wanneer je een koopwoning hebt). Ook aanvragen en/of wijzigingen met betrekking tot diverse toeslagen zoals zorg-, huur- en kindertoeslag behoren tot de mogelijkheden.

Tegenwoordig is het vaak het geval dat U als particulier het overzicht op financieel gebied kwijt raakt. In die gevallen kunt U dan door een budgetcoach worden bijgestaan. Daar hoeft U zich niet voor te schamen. RAD Spijkenisse garandeert altijd een professionele en discrete coaching, met ruime ervaring.